Infiintată în 1997, Federația Grădinilor Zoologice și Acvariilor din România a fost reorganizată în 2007. FGZAR a urmărit încă de la început reprezentarea intereselor tuturor membrilor sai în parteneriatele interne și internaționale, dar și armonizarea situației grădinilor zoo și acvariilor din România cu standardele europene din domeniu.
Din 2012 FGZAR este membru asociat EAZA (cea mai înaltă poziție pe care o poate avea o asociație națională în cadrul EAZA-European Association of Zoos and Aquaria)."

Târgul de adopții „Ia-mă cu tine”

afis targ adoptii2018Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploiești organizază în perioada 07 – 08 iulie 2018, între orele 09.00 - 17.00, în zona Plajă Bucov, târgul de adopții „Ia-mă cu tine”.

Sunt așteptați toți iubitorii de animale pentru a adopta câini abandonați de stăpânii lor. Patrupedele sunt deparazitate, vaccinate, clinic sănătoase.

 În plus, tot în aceeași perioadă între orele 08:00 - 18:00, va avea loc cele două expoziții chinologice internaționale și trei expoziții de club organizate de Asociația Chinologică „Semper Fidelis” Prahova.

 

Vă așteptăm!