Infiintată în 1997, Federația Grădinilor Zoologice și Acvariilor din România a fost reorganizată în 2007. FGZAR a urmărit încă de la început reprezentarea intereselor tuturor membrilor sai în parteneriatele interne și internaționale, dar și armonizarea situației grădinilor zoo și acvariilor din România cu standardele europene din domeniu.
Din 2012 FGZAR este membru asociat EAZA (cea mai înaltă poziție pe care o poate avea o asociație națională în cadrul EAZA-European Association of Zoos and Aquaria)."

Despre noi

Scurtă descriere

De peste 3 decenii încercăm să oferim o experienţă plăcută şi reconfortantă.

Cu siguranţă cei care se vor bucura cel mai mult sunt cei mici în special la vederea animalelor, dar avem deplină încredere că în mediul armonios creat se vor simţi bine toţi vizitatorii noştri indeferent de vârstă.

Ce dorim să realizăm?

CUM ÎNCERCĂM SĂ VĂ ATRAGEM TOT MAI MULT ALĂTURI DE NOI


Pentru a vă motiva în a vă petrece timpul preţios alături de noi, încercăm să venim tot mai mult în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră.

Astfel, am inceput sa proiectăm şi derulăm planuri de modernizare şi îmbunătăţire a experienţei alături de noi. Pentru a atinge aceste obiective, vă vom bucura în viitor cu teatru de vară şi spectacole în aer liber, cu jocuri şi concursuri de paintball sau de aventură, cu aranjamente florale şi grădină botanică.

Astfel, sperăm să vă putem oferi un spaţiu în care cei mici se pot bucura şi învăţa despre animale şi despre natura ce îi înconjoară iar cei mari, în funcţie de energia fiecăruia, să aibă parte de activitate fizică intensă dar reconfortantă sau pentru alţii doar recreere după o zi obositoare la serviciu.

CÂT DE DES NE PUTEŢI VIZITA?

Pentru a ne putea vizita cât mai des, încercăm să oferim un program de vizitare cât mai extins în condiţiile celor mai mici tarife. Astfel, avem program de vară şi de iarnă iar tariful se face diferenţiat în funcţie de vârstă.